Voráček se v NHL přehoupl přes hranici 50 bodů. Za 42 zápasů jich nasbíral jednapadesát

Jakub Voráček z Philadelphie Flyers se ve večerním utkání NHL proti Buffalu přehoupl přes hranici 50 bodů v sezoně, když si za dvě asistence připsal svůj 50. a 51. bod v sezoně, a potvrdil tak formu exklusivního nahrávače. Domácí zvítězili 4:1, k čemuž jim opět významnou měrou pomohli čeští zástupci v oranžových dresech. Výhru vychytal Michal Neuvirth, jenž si připsal 30 zásahů.

Philadelphia Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček asistoval u obou gólů Flyers

Jakub Voráček asistoval u dvou gólů Flyers | Foto: Candice Ward-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Voráček dosáhl padesátibodové hranice jako sedmý hokejista v tomto ročníku, potřeboval k tomu 42 zápasů. Pořadí nahrávačů v lize vede s 43 přihrávkami, k nimž přidal osm branek.

Buffalo na ledě Flyers vedlo, ale po gólu O'Reillyho z úvodu druhé třetiny rychle vyrovnal Gostisbehere a za další čtyři minuty otočil skóre Couturier po Voráčkově asistenci. Další dva góly vstřelili domácí hráči v závěru do prázdné branky. Nejprve si zopakovali úspěšnou spolupráci Voráček a Couturier, pak se trefil ještě Provorov. Philadelphia si tak připsala třetí výhru za sebou.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme