Elitní útočník Washingtonu T.J. Oshie má zlomenou klíční kost. V play off NHL tak zřejmě dohrál

Obhájci Stanley Cupu z Washingtonu bude pravděpodobně až do konce sezony chybět elitní útočník T.J. Oshie. Ve čtvrtém zápase série s Carolinou si zlomil klíční kost. Bez amerického hokejisty v sobotu Capitals vyhráli 6:0 a mají blíže k postupu do druhého kola play off.

Washington Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obhájci Stanley Cupu z Washingtonu bude pravděpodobně až do konce sezony chybět elitní útočník T.J. Oshie

Obhájci Stanley Cupu z Washingtonu bude pravděpodobně až do konce sezony chybět elitní útočník T.J. Oshie | Foto: James Guillory-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Oshie se zranil ve třetí třetině čtvrtečního zápasu poté, co ho narazil na mantinel Warren Foegele. Zdroj Washingtonu Post informoval, že má zlomenou klíční kost. Hráči Washingtonu proto jedné ze svých opor poslední vysoké vítězství věnovali.

„Samozřejmě, tohle je pro něj,“ řekl centr Nicklas Bäckström, jenž v pátém utkání dvakrát překonal Petra Mrázka a k třetímu bodu přispěl dvěma góly a dvěma asistencemi. Série bude pokračovat v pondělí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme