Hokejista Eliáš mezi "Pětistovkaře"

Patrik Eliáš se v noci na dnešek stal jedenáctým českým hokejistou, který v kanadském bodování zámořské NHL nasbíral 500 a více bodů. Útočník New Jersey Devils si o vstupenku do elitního klubu řekl dvěma góly a jednou asistencí v zápase proti Philadelphii.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Eliáš

Patrik Eliáš | Foto: Miroslav Konvalina

Devils utkání vyhráli 5:1 a na svého soka se bodově dotáhli v tabulce Atlantické divize. Obě mužstva pak ztrácejí jediný bod na "Jágrovy" New York Rangers. Kdo nakonec získá výhodu domácího prostředí pro play off, se tedy rozhodne až v příštím, posledním utkání základní části.

Podobné starosti už nemusí mít Toronto. Tým Maple Leafs nejenže přišel o šanci zahrát si play off, ale ještě si na ledě Buffala "ušil z ostudy kabát", když prohrál 0:6. Naopak Chicago své fanoušky rozradostnilo vítězstvím nad Columbusem 4:3, v utkání shodně zaznamenali gól a asistenci čeští útočníci Radim Vrbata (Chicago) a David Výborný (Columbus). Poslední zápas v premiérové sezoně na střídačce Phoenixu si užila hokejová legenda Wayne Gretzky. Jeho tým porazil St.Louis 3:0.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme