Hokejista Martin Procházka se upsal Kladnu

Hokejový útočník Martin Procházka podepsal tříletou smlouvu s extraligovým Kladnem. Olympijskému vítězi a čtyřnásobnému mistru světa se nevyvedlo angažmá v ruském Voskresensku, odkud se minulý týden vrátil a tak bude působit znovu v klubu, kde odstartoval kariéru.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Procházka

Martin Procházka | Foto: HC Vítkovice

Procházka už od soboty na Kladně trénoval. Po dvou sezonách strávených v Omsku nebyl se svým letním přestupem spokojen, a proto se rozhodl pro návrat domů. Po pouhých třech zápasech. Podle hráčových slov se nakupily různé problémy, takže se dohodl s vedením na předčasném ukončení angažmá. Podle kuloárních informací ale měli čeští hráči potíže především s bydlením a výstrojí. V klubu zůstali další čeští útočníci Ondřej Steiner a Petr Tenkrát.

Za Kladno naposledy Procházka hrál v roce 1996, kdy mužstvu pomohl postoupit až do semifinále extraligy proti pozdějšímu vítězi Vsetínu. Poté působil v AIK Stockholm, štěstí zkoušel v NHL v Torontu a v Atlantě. Tato působiště pak ale vystřídal opět za českou ligu - a vychutnal si vítězný pocit ze zisku mistrovského titulu se svým "hokejovým dvojčetem" Pavlem Paterou až ve Vsetíně. Před svým odchodem do ruské superligy, kde strávil dohromady dva roky, oblékal dres Vítkovic.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme