Hokejisté Č. Budějovic v Budvar Aréně poprvé vítězně

V dohrávaném utkání 11. extraligového kola porazili hokejisté Českých Budějovic Vsetín 3:0 a oproti premiéře v domácí hale před týdnem proti Plzni hráli domácí dnes se Vsetínem jako vyměnění. Bez reprezentanta Štrby, kterého sklátila horečka, a s novým kapitánem Nedomou předvedli Jihočeši disciplinovaný a taktický výkon vycházející ze zajištěné obrany a přehledu ve středním pásmu, na který vsetínští nenalezli účinnou protizbraň.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC České Budějovice

HC České Budějovice | Foto: Jan Rosenauer

Výsledek:

České Budějovice - Vsetínská hokejová 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) Branky a nahrávky: 10. Bartoš (Sailer, Turek), 34. Sailer, 55. Mrázek (R. Suchánek). Rozhodčí: Vokurka - Cambal, Unzeitig. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. Diváci: 2565.

Sestavy:

České Budějovice: Hudáček - Nedoma, Kotaška, R. Suchánek, Gřegořek, Jindra, Babka - Vondrka, Michálek, Šimánek - Ondřej, Mrázek, Rob - Sailer, Turek, Bartoš.

Vsetín: Biegl - Luža, J. Polák, Němec, Bartek, B. Ptáček, Kuboš, Frolo - Vampola, Stantien, Demel - Kucharczyk, Hudler, Streit - Dubec, Vak, Ambruz - Sochor, Korotvička, Kotásek.

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme