Hokejisté Plzně se v předehrávce 12. kola dočkali druhé Extraligové výhry

Trápící se Západočeši tentokrát zabrali naplno, a porazili Vítkovice 4:0. Největší zásluhu na výsledku má do Plzně z Pardubic zapůjčený brankář Libor Barta, který si poradil s 21 střeleckými pokusy soupeře. Řádně se zapotil hostující Trvaj, který si připsal 37 úspěšných zásahů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítkovičtí zůstali v tabulce zatím pátí, Plzeň se nejméně do nedělního večera po delší době odpoutala z posledního místa a poskočila na dvanáctou pozici před Karlovy Vary a Znojmo.

Branky: Volák, J. Straka, Kořínek, Voskár, - Irgl. Rozhodčí: Souček - Bádal, Pouzar. 4249 diváků. Vyloučení 7:7, navíc Řezníček - Štraub 10 minut. Třetiny 2:0, 0:0, 2:1.

Plzeň: Barta - Mazanec, Vlček, Hanzlík, Výborný, Dobrovolný, Řezníček - Dvořák, J. Straka, Andrašovský - Švík, Kořínek, Sedlák - Vostřák, Voskár, Volák.

Vítkovice: Trvaj - Škuta, Philipp, Jurečka, Galvas, Výtisk, Zápotočný - Moravec, Krayzel, Procházka - Kaděra, Melenovský, Selingr - Tomášek, Štraub, Pavelek.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme