Hokejisté Slavie mají v semifinále mečbol

Jediné vítězství a hráči pražské Slavie se mohou radovat z postupu do finále hokejové Tipsport extraligy. Ve čtvrtém semifinálovém duelu porazili soky z Českých Budějovic a v sérii hrané na čtyři vítězné zápasy se ujali vedení 3:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráč Slavie

Hráč Slavie

Do utkání, ve kterém se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, vstoupili lépe hosté. V 5. minutě Radek Duda nahodil zpoza branky puk směrem do brankoviště, a ten se od nic netušícího gólmana Romana Turka odrazil do svatyně domácích. V druhé třetině Budějovičtí dvěma góly otočili, o tři minuty později ale už bylo srovnáno. Přetahovaná pak pokračovala i v závěrečném dějství, definitivně vychýlil jazýček osudu na stranu hostů v 54. minutě Sup. O postupu mohou Slavisté rozhodnout už ve středečním zápase v pražské Sazka Areně.

České Budějovice - Slavia Praha 3:4 (0:1, 2:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 24. Gřegořek (M. Hudec, Brabenec), 34. Brabenec (Kutlák, M. Hudec), 46. Vak (Sailer) - 5. Duda, 37. Vlasák (Sup, Duda), 48. Kadlec (Beránek), 54. Sup (Bednář, Vlasák). Rozhodčí: Minář, Homola - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 3:6, navíc Prorok (Slavia) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 6421. Stav série: 1:3.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme