Hokejisté Slavie prohráli 1:2, v sérii na Zlín také ztrácejí

Hokejisté pražské Slavie prohráli ve třetím finále extraligy se Zlínem 1:2 a stejné skóre je nyní i v celé sérii, hrané na čtyři vítězství. O výhře moravského celku rozhodl v přesilové hře obránce Martin Hamrlík. Čtvrtý duel je na programu v pondělí znovu v pražské Sazka Areně od 17:00.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Martin Hamrlík, autor vítězného zlínského gólu, přitom nehrál až do své branky zrovna vydařený zápas. Několikrát v defenzivě chyboval a byl na ledě i při první slávistické brance. Premiérovým střelcem v nové víceúčelové hale se stal nejstarší hráč na ledě, jednačtyřicetiletý Rostislav Vlach, který dostal svůj tým v 49. minutě do vedení. Nyní se dostali Zlínští do stejné situace jako Slavia v úvodu finálové série. Vyhráli první duel na soupeřově kluzišti a celkovému triumfu jsou blíž. "Chtěli jsme v Praze jednou vyhrát, což se nám už podařilo. Dáme si tedy stejný cíl jako Slavia u nás - vyhrát i podruhé," uvedl Hamrlík.

Výsledek:

Slavia Praha - Hamé Zlín 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 52. J. Beránek (D. Hruška) - 49. Vlach (Zubíček), 55. M. Hamrlík (Balaštík). Rozhodčí: Homola, Šindler - Čížek, Padevět. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. Diváci: 13.700. Stav série: 1:2.

Sestavy: Slavia Praha: Franěk - J. Novák, Kolařík, P. Kadlec, D. Pojkar, Kuntoš, Graňák - Klepiš, J. Beránek, Antoš - D. Hruška, P. Martinec, Sup - Vondrka, M. Kopecký, R. Dlouhý - Ivan, Krátoška, Tomica. Trenéři: Růžička, O. Weissmann, Kalous; Zlín: Altrichter - M. Hamrlík, Blaťák, Tesařík, Vosátko, D. Nosek, Zubíček - Balaštík, Leška, Veselý - M. Okál, Vlach, Záhorovský - Barinka, M. Hlinka, Kapusta - E. Weissmann, Mokrejš, Jenáček. Trenéři: Bokroš, Stuchlík.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme