Hokejisté St. Louis postoupili do třetího kola Stanley Cupu

Tým St. Louis Blues bude hrát ve finále Západní koference Stanleyova poháru hokejistů. Postup si definitivně zajistil výhrou 4:1 nad Dallasem. St. Louis vyhrálo nad favorizovaným soupeřem hladce 4:0 na zápasy. V sérii Východní konferenhce vyrovnalo Toronto bilanci proti New Jersey na 2:2 na zápasy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

K vítězství St. Louis pomohl výrazně brankář Roman Turek. V utkání si připsal 32 úspěšných zákroků. Neúspěch naopak potkal celek New Jersey. V Torontu totiž jeho hokejisté prohráli 1:3 a v sérii je stav nerozhodný 2:2. Jedinou branku hostí dal po nahrávce Petra Sýkory Patrik Eliáš.

Utkání viděl zpravodaj ČRo 1 - Radiožurnálu Jan Šmíd.

Výsledek Západní konference:

St. Louis Blues-Dallas Stars 4:1 (0:0, 2:1, 2:0), branky: 30. Chavanov, 35. Tkachuk, 57. Pronger, 59. Young - 37. Nieuwendyk. Konečný stav série: 4:0.

Výsledek Východní konference:

Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils 3:1 (1:0, 2:1, 0:0), branky: 15. Corson, 22. Berezin, 31. Sundin - 30. Eliáš (Sýkora). Stav série: 2:2.

Program pro noc na zítřek - 2:00 hodin SELČ: Západní konference: Colorado Avalanche-Los Angeles Kings, stav série 3:1.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme