Hokejisté Třince porazili Vítkovice

Velmi rychle zapomněli třinečtí hokejisté na páteční debakl 0:5 v Praze na Slavii, dnes porazili v předehrávce 9. kola Český Telecom extraligy Vítkovice 3:1. Základ k triumfu položili domácí už v první třetině, rychle získali vedení 3:0. První gól vstřelil Marek, dvakrát se mezi střelce zapsal kapitán Richard Král, který byl nejvýraznější postavou zápasu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Oceláři Třinec

HC Oceláři Třinec | Foto: Jan Rosenauer

Třinečtí po skvělé první části polevili, přesto byli i ve druhé třetině střelecky aktivnější.

"Doma se nám tradičně daří nástupy do utkání. Do poloviny zápasu jsme hráli skvěle, ovšem pak se na nás projevil náročný přesun z pátečního utkání v Praze proti Slavii, kdy jsme se dostali domů ve tři hodiny ráno. Bál jsem se únavy, ale musím tým pochválit za nasazení," řekl po zápase třinecký kouč Pavel Marek.

Za hosty snížil až v konci Burger. "Za stavu 0:3 se už dost složitě obrací, přestože domácím viditelně docházely síly. Znova jsme zahodili moře šancí. Potřebovali bychom asi hrát ještě jednu třetinu, abychom skóre otočili.," řekl Aleš Tomášek, kouč Vítkovic.

Hosté sice bojovali až do konce, ale po porážce dál zůstávají na dvanácté místě, Třinec je čtvrtý.

Branky a nahrávky: 7. Marek (L. Procházka), 16. R. Král (Zadina), 17. R. Král (Pletka, Nosek) - 54. Burger (Kaděra). Rozhodčí: Homola. Vyloučení: 2:4. Diváků: 3516. Třetiny: 3:0, 0:0, 0:1.

Třinec: Lakosil (21. Horčička) - D. Nosek, Malinský, L. Procházka, Jančařík, Cartelli, Žabka - Zadina, R. Král, Pletka - Janků, Marek, Pavelek - Martynek, Meluzín, Polončič.

Vítkovice: Trvaj - Tesařík, Philipp, Výtisk, Černošek, Jurečka, Dresler, Chmelíř, Zátopek - Kaděra, Burger, D. Moravec - Melenovský, I. Padělek, Krayzel - Laskievicz, Gron, Selingr - Irgl, A. Padělek, Olesz.

Emil Bican, Petr Čermák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme