Hokejistům Pardubic se zavírá cesta do play-off

Hokejisté Pardubic si cestu do play-off zatarasili další překážkou. V extraligové dohrávce podlehli Zlínu 1:5 a šest zápasů před koncem základní části ztrácí na desátou příčku stále osm bodů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O2 Extraliga

O2 Extraliga | Foto: O2 ELH

Úřadující vicemistři mohli svou osmibodovou ztrátu na desátou příčku tabulky snížit, ale dohrávku osmého kola základní části nezvládli, a v extralize prohráli už počtvrté za sebou. Zlín to v této sezoně na Východočechy umí, ze tří vzájemných zápasů vytěžil plný počet bodů. Oba týmy se na ledě znovu utkají v pátek v rámci 47. ho kola nejvyšší soutěže, tentokrát na zlínském stadionu Luďka Čajky.

Moeller Pardubice - RI Okna Zlín 1:5 (0:1, 0:3, 1:1) Branky a nahrávky: 52. Tvrdík (Cetkovský) - 6. Balaštík (Galvas), 35. Balaštík (Okál), 37. Vosátko (M. Čech), 40. F. Čech (M. Čech), 58. Andrašovský (Okál). Rozhodčí: Minář - Hejduk, Rittich. Vyloučení: 7:8. Využití: 0:1. Diváci: 8763.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme