Hokejová baráž: Chomutov-Karlovy Vary 2:0

Po dvou porážkách na ledě Karlových Varů se Chomutov vzchopil a vyhrál ve třetím měření sil 2:0. Stav barážové série je 2:1 pro Karlovy Vary.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Domácí sehráli utkání lépe než předchozí dva souboje na ledě karlovarské Becherovky. Naopak karlovarským, kteří opanovali první dva zápasy, se třetí duel vůbec nevydařil. Chomutov ustál úvodní nápor hostů a v 16. minutě udeřil Koláčkem z přesilovky - 1:0. Ze druhé třetiny uběhlo šest minut a domácí se radovali znovu: po chybě obrany skóroval Šíp. Chomutovu tentokrát skvěle zachtyl i brankář Jarina, který uhájil čisté konto. Domácí tak vyhráli 2:0 a snížili stav série na 1:2.

Podrobnosti má Jan Dvořák

Statistika

KLH Chomutov - Becherovka Karlovy Vary 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 16. Koláček (Hájek, Gombár), 26. Šíp (Jíra, Plaček).

Rozhodčí: T. Svoboda - Dvořák, Křivský. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:0. Diváci: 4917. Stav série: 1:2.

Sestavy:

Chomutov: Jarina - Hájek, Trefný, Plaček, Bauer, Štelcich, Liška - Boušek, Koláček, Gombár - Jíra, Šíp, Jor - Mikšovič, Mošna, Petrovka.

Karlovy Vary: Franěk - T. Vlček, Sejejs, L. Procházka, J. Polák, Rebolj, Kántor - Tomík, Kverka, Košťál - Radek Procházka, Steiner, Chlubna - Hruška, M. Hlinka, Pavliš - J. Kopecký, Domin, Navrátil.

Štěpán Etrych Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme