Hokejová Sparta podlehla Pardubicím

Sparta Praha prohrála na vlastním ledě s Pardubicemi 1:2. Po předehrávce 34. kola tak hosté udrželi vedení v tabulce extraligy Českého Telecomu a zvýšili svůj náskok právě před Spartou na 4 body.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga | Foto: Jan Rosenauer

Úroveň utkání odpovídala postavení obou týmů v tabulce. Hrál se zajímavý hokej, kterému chybělo snad jen více gólů. Šancí přitom bylo dost. V první třetině se více potil domácí gólman Bříza, ve druhé a ve třetí hostující Svoboda. Oba předvedli, ža patří do absolutní domácí špičky. Zejména některé zákroky Adama Svobody byly téměř zázračné a střelcům toho moc nedovolily. O výsledku se nakonec rozhodlo necelých šest minut před koncem, kdy se trefil Pospíšil. Půlminutový přesilovkou znásobený pokus Sparty o power-play, posledních osm sekund navíc dokonce v šesti proti třem, už hosty o body nepřipravil.

Výsledek:

Sparta Praha-IPB Pojišťovna Pardubice 1:2 (1:1, 0:0, 0:1), branky: 16. V. Král (V. Novák) - 18. M. Sýkora (Mudroch), 55. Pospíšil (S. Procházka, J. Kudrna). Rozhodčí: Havlík - Bláha, Guth. Vyloučení: 5:6. Bez využití. Diváci: 4500.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme