Ivan Hašek chce udělat pořádek v českém fotbale

Pokud se bývalý fotbalový reprezentant Ivan Hašek stane předsedou Českomoravského fotbalového svazu, nechá prošetřit hospodaření bývalého vedení. Hašek to řekl v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Změnil tak své dřívější prohlášení o tom, že se nebude zabývat minulostí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal - ČMFS

fotbal - ČMFS | Foto: fotbal.cz

Kandidát na fotbalové šéfa Hašek zdůraznil: "Nemám s nikým žádnou dohodu, že budu někoho krýt. Jsem naprosto svobodný v tomto rozhodování. Myslím si, že je potřeba, že když někdo přijde do nové firmy, aby udělal pořádek."

Ivan Hašek také poprvé vyjmenoval lidi, se kterými by v případě svého zvolení rád spolupracoval. V pozicích místopředsedů by se mu zamlouvali Jindřich Rajchl, Dalibor Kučera a Karel Poborský. Rajchl za Čechy, Kučera za Moravu a Poborský za ligu.

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu.

Připomínky a náměty k pořadu posílejte na adresu 20minut@rozhlas.cz.

Záznam pořadu najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Helena Šulcová, Martin Hlucháň, Miroslav Panuška Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme