Ivan Hašek půjde asi trénovat fotbalisty Štrasburku

Podle francouzských žurnalistů trenér pražské Sparty Ivan Hašek pravděpodobně nahradí trenéra Clauda Le Roye ve fotbalovém klubu Racing Štrasburk. Přestože marketinkový ředitel francouzského fotbalového klubu Jean-Gilles Lombardo ve středu prohlásil, že výměna trenéra není na pořadu dne, dnešní francouzské listy jsou přesvědčeny o opaku. Hašek změnu klubu stále popírá.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sportovní deník L'Équipe píše, že Štrasburk, jemuž se nedaří a je na předposledním místě tabulky, může změnit trenéra během 48 hodin a že favoritem na Le Royovo místo je především Hašek. Štrasburský list Dernieres nouvelles d'Alsace (DNA) dokonce uvedl, že ideální profil nového trenéra se stále více podobá Ivanu Haškovi. Do té doby, než by Čech přišel do Štrasburku, mohl by tým prozatím vést kouč štrasburské rezervy Yvon Pouliquen, napsaly DNA. Do spekulací, do kdy by provizorní řešení platilo, se však nepouští ani jeden deník.

Někdejší reprezentant Hašek hrál ve Štrasburku tři sezóny v letech 1990 až 1993 a byl zde velmi populární. Poznámka dnešního vydání deníku Sport ovšem naznačuje, že informace o odchodu do Francie šíří po straně sám Hašek, aby získal silnou pozici pro jednání o nové smlouvě ve Spartě. Ta současná mu vyprší v červnu.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme