Jágr i Hrdina přiletěli zdraví

Do světového šampionátu v ledním hokeji už zbývá už jen pár dní. Do České republiky se tak začínají sjíždět i hráči týmů kanadsko-americké NHL, kteří by měli posílit náš výběr. Jako první prošli odbavovacím prostorem ruzyňského letiště dva útočníci - Jaromír Jágr a Jan Hrdina.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: Petra Mášová

Předpokládaného kapitána národního týmu Jaromíra Jágra trápili v posledních dnech dýchací potíže, ale po příletu už o nich jen žertoval. "To už je v klidu a bez problémů - horečky odešly, alergie odešla, teď jenom aby přišla forma," usmíval se Jágr ale vzápětí zvážněl: "Všechno se zlepšilo. Uvidíme, jestli se to nezhorší tím dlouhým letem, ale dá se říci, že už mne nic nebolí a že jsem v pohodě." Také Janu Hrdinovi nesloužilo v poslední době příliš zdraví - před návratem do České republiky ho trápila viróza a bral antibiotika. "Léky už jsem dobral, takže už to jenom doladím a rozhodně to není nic vážného," usmíval se útočník Pittsburghu.

Ač do české republiky přiletěli stejným letadlem, za Ruzyní se jejich cesty rozdělili, nejen fakticky ale i obrazně. Dobu, která je dělí od reprezentačního srazu 18. dubna večer, totiž každý stráví jinak. "Přiletěl jsem dřív, abych se aklimatizoval a chtěl ještě před srazem dvakrát trénovat. Teď jsem dva dny nedělal nic a trochu jsem tomu přivyknul a začalo se mi to líbit. Takže se musím dostat zpátky do tempa. Nechci jet na mistrovství světa pouze do počtu, ale chci být v českém výběru platným hráčem," svěřil se Jaromír Jágr. Jeho bývalý spoluhráč a partner v útočné řadě Jan Hrdina ale dá přednost poněkud pasivnějšímu trávení času. "Protože jsem byl poslední týden nemocný, tak si chci ty dva dny hlavně odpočinout," uzavřel Jan Hrdina.

Jan Dvořák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme