Jágr si připsal tři body

Tři body si připsal na své konto v sobotním duelu NHL český hokejový útočník Jaromír Jágr za branku a dvě asistence. V duelu s Bostonem byl u všeho důležitého svého týmu, ani to však jezdcům k výhře nepomohlo. Rangers prohráli po samostatných nájezdech 3:4. O výhře Bruins rozhodl Phil Kessel a Zdeno Chára.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL | Foto: Jan Rosenauer

Tři branky v prvních jedenácti minutách v síti Tomáše Vokouna v dresu Floridy dokázali jeho spoluhráči srovnat. Na další dvě trefy z hokejek Washingtonu už odpověď nedokázali. Skóre po závěrečné siréně ukazovalo 5:3 pro Capitals.

Poprvé chyběla Pittsburghu jeho největší hvězda a zraněný kapitán Sidney Crosby. Tučňáci však duel zvládli a ukořistili výhru v Montrealu 2:0. Velkou měrou se na výsledku podílel gólman Dany Sabourin, který zneškodnil 31 střel soupeře.

Patnáct zákroků předvedl Dominik Hašek a pomohl svému Detroitu k výhře 6:3 nad San Jose. Detroit si tak upevnil celkové první místo v celé NHL.

Největší hvězdy Tampy Bay zajistili vítězství 2:0 na ledě Ottawy. První branku vstřelil po nahrávce českého útočníka Václava Prospala Martin St. Louis, druhý gól přidal v poslední minutě do opuštěné svatyně Senátorů Vincent Lecavalier. Dvakrát po sobě vychytal čisté konto brankář Blesků Johan Holmquist.

Chicago zvítězilo podruhé v řadě po samostatných nájezdech. Tentokrát na jestřáby nestačil Phoenix. Na výsledku 2:1 se proměněnou penaltou podílel i Martin Havlát.

Hokejisté Nashvillu přehráli na soupeřově ledě St.Louis 5:2. V utkání se kuriozně dvakrát prosadil ve vlastním oslabení hráč kojotů Scott Nichol.

Columbus zavítal do hokejové arény Dallasu s touhou prodloužit si vítěznou sérii. Soupeře přestřílel v poměru 30:14, na branky však prohrál 1:3. Nepřekonatelnou překážkou pro útočníky Columbusu byl brankář Stars Mike Smith, který lapil 29 střel Jackets.

Toronto nedalo šanci Buffalu a vyprovodilo je z vlastního ledu 4:2. New York Islanders prohrál s hostujícím soupeřem z Philadelphie 3:5. Vancouver doma nestačil na Los Angeles a po samostatných nájezdech podlehl 3:4.

Výsledky sobotních zápasů NHL: Boston - New York Rangers 4:3 po sam. nájezdech, Dallas - Columbus 3:1, Toronto - Buffalo 4:2, Montreal - Pittsburgh 0:2, NY Islanders - Philadelphia 3:5, Ottawa - Tampa Bay 0:2, St. Louis - Nashville 2:5, Washington - Florida 5:3, San Jose - Detroit 3:6, Phoenix - Chicago 1:2 po sam. nájezdech, Vancouver - Los Angeles 3:4.

David Surmaj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme