Jaromír Jágr vítá změnu

Útočník Washington Capitals Jaromír Jágr uvítal odchod trenéra Washington Capitals Bruce Cassidyho. Podle něj se to nečekalo a hodně hráčů to překvapilo. První zápas po výměně kouče vyhráli Capitals nad Bostonem Bruins 6 : 5 a hráči byli daleko uvolněnější než dříve.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr | Foto: Miroslav Konvalina

Jaromír Jágr po zápase v kabině českým novinářům řekl, že se hráči novému trenérovi odvděčili tím, že hráli výborně a dávali góly. Bylo důležité, že všechny 4 pětky daly gól. Na střídačce Jágra dobře bavil svými poznámkami Robert Lang a český útočník si myslí, že hodně hráčů bylo uvolněných a nikdo jim nevytýkal chyby.

Jágr si myslí, že sport není o pátrání po tom, kde se dělají chyby. Vždy je při chybě na ledě další hráč, který to může napravit. Při starém trenérovi se hráči báli udělat chybu, protože si pak někteří už v zápase nezahráli.

Zápas s Bostonem byl v tomto směru uvolněnější, a to o vítězství rozhodlo. Nový trenér je pro Jágra takovým dědečkem, který je hodný, na nikoho nekřičí a bere to jako sport při kterém nechá hráče hrát hokej. Jágrův spoluhráč Peter Bondra ve Washingtonu řekl, že nebyla chyba jen v Cassidym, ale jeho odvolání chápe, jako změnu, která musela přijít. Změna trenéra Washington Capitals přišla podle Bondry možná až příliš pozdě, věří ale, že v následujících zápase, které sehrají washingtonští převážně doma, mohou vyhrát a pak by byla i šance na play off.

Tým by potřeboval pár obránců, ale má takové útočníky, jakými se může pochlubit málokterý tým. Peter Bondra věří, že se bude opakovat historie posledních let, kdy hráči Capitals začali vyhrávat až po Vánocích.

Milan Kopp, Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme