Kadlec přestoupil do Brna, Nedvěd možná půjde do Juventusu

Přestupová bomba dnes vybouchla na Moravě. Zkušený obránce Miroslav Kadlec změnil působiště a z Drnovic se přesouvá do Brna. Změnu možná pocítí i Pavel Nedvěd. Ten potvrdil spekulace o jednání jeho Lazia Řím s Juventusem Turín.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pilíř zadních řad Drnovic a dříve i reprezentace Miroslav Kadlec podepsal v Brně smlouvu na jeden rok s opcí. Ředitel brněnského týmu Vladimír Krejčí k tomu řekl, že jednání probíhala velmi korektně a hlavním bodem nebyla doba platnosti smlouvy. Podle něj jde o to, aby hráč měl motivaci hrát a odváděl výkony, které budou prospívat mužstvu. Smlouva se dá podle Krejčího kdykoliv prodloužit. Jak také prohlásil, existuje možnost spolupráci prodloužit i v jiné oblasti než přímo sportovní. Krejčí se ale nedomnívá, že by šlo o trenérský post.

Smlouvu na dva roky s roční opcí podepsal s Brnem i středopolař Zdeněk Valnoha.

Změna působiště Pavla Nedvěda je zatím stále v rovině spekulací. Sám hráč Lazia Řím potvrdil zájem dalšího italského velkoklubu - Juventusu Turín. Ten už prý trvá delší dobu. Prezident Cragnotti sice nedávno prohlásil, že je Nedvěd neprodejný, podle fotbalisty ale nabídl Juventus takovou částku, že Cragnottiho přiměla jednat. Nedvěd už své požadavky Laziu řekl a teď čeká, jestli je schopné je splnit. Fotbalista hodnotí pravděpodobnost přestupu na 50%. Nedvěd by chtěl v Římě zůstat, ale vše záleží na možnostech obou klubů.

Milan Kopp, Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme