Kádr fotbalové reprezentace doplní obránce Rada

Trenér Jozef Chovanec doplnil soupisku fotbalové reprezentace pro kvalifikační utkání mistrovství světa. K zápasům na Islandu a proti Maltě pozval obránce Karla Radu, který hraje za německý druholigový Eintracht Frankfurt.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chovanec se tak snaží doplnit obranu, která se mu ropadla vinou zranění. Trenér také nepovolal Tomáše Řepku, jenž se bez odmluvy nedostavil k přátelskému utkání s Koreou.

Rada spadl i s Frankfurtem do druhé ligy poté, co na jaře působil v obraně svého celku i reprezentace nejistě. Odborným časopisem Kicker byl hodnocen jako vůbec nejhorší (285.) hráč jarní části minulého ročníku Bundesligy - z těch, kteří odehráli alespoň pět utkání. Sám Rada si ale nemyslí, že je jeho působení ve druhé lize na škodu, zvláště když jeho tým momentálně vede tabulku. Špička německé druhé ligy je podle něj srovnatelná s českou Gambrinus ligou.

Reprezentační trenér Jozef Chovanec se odmítl pro Český rozhlas k nominaci Rady vyjádřit s odkazem na zítřejší tiskovou konferenci.

Milan Kopp, Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme