Karbonová je v obřím slalomu zatím neporazitelná

Italka Denise Karbonová v této sezoně ještě nenašla přemožitelku v obřím slalomu. Ve Špindlerově Mlýně si skvělým výkonem zajistila čtvrté prvenství v této disciplíně v sezoně. Na druhém místě se umístila Finka Tanja Poutiainenová, třetí dojela Elisabeth Görglová z Rakouska.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lyžování

Lyžování | Foto: Torino 2006

Česká lyžařka Šárka Záhrobská měla na Silvestra kuriozní nehodu, když slavnostně otevírala novou sjezdovku v areálu Aldrov ve Vítkovicích v Krkonoších. Pořadatelé této akce připravili pro Záhrobskou speciální úkol, kdy měla česká reprezentantka rozbít kladivem zavěšenou lahev šampaňského. Ovšem střep z lahve se neštastně odrazil Šárce do oka a ta musela odjet do nemocnice. O jejím startu v dnešním závodě se spekulovalo, ovšem sama Záhrobská na jednom z tréninků potvrdila, že pokud bude v pořádku, na start obřího slalomu se postaví.

V dnešním obřím slalomu Záhrobská nakonec startovala a po prvním kole figurovala na 21. místě a tím si zajistila postup do kola druhého. To se jí nepovedlo zcela optimálně a výsledkovou listinou se česká lyžařka propadla o šest míst na konečnou 27. pozici. Nicméně Záhrobská byla s výsledkem spokojená, protože si připsala cenné body do celkové klasifikace Světového poháru.

Štěpán Hrubý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme