Kladno uhrálo v Brně remízu

Ve 22. kole fotbalové Gambrinus ligy se dnes odehrála tři utkání. Páté Brno překvapivě doma jen remizovalo s předposledním Kladnem 0:0. Most zdolal Budějovice 3:1 a opustil tak sestupové příčky. A Bohemians 1905 doma remizovali 1:1 s Mladou Boleslaví, která dala vyrovnávací gól po půlhodinovém přerušení zápasu kvůli zhasnutým světlům.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Kladno

SK Kladno | Foto: SK Kladno

SIAD Most - Dynamo České Budějovice 3:1 (2:1)

Severočeši stáhli svého soupeře do sestupových vod, po velmi dobrém výkonu zvítězili 3:1. Už v 10. minutě vyšel Jihočechům signál z trestného kopu, na jehož konci byl přesně hlavičkující Horejš. Domácí, ale nepříznivý vývoj otočili i zásluhou výborně hrajícího Stožického, který na první a třetí gól nacentroval z rohu přesně Webstrovi a Procházkovi a druhou branku mezitím sám vstřelil.

Branky: 15. Webster, 39. Stožický, 66. Procházka - 10. Horejš. Rozhodčí: Mikel - Pelikán, Dobrovolný. ŽK: Stožický, Pešír - Mašát, Žižka. Diváci: 1962.

1. FC Brno - SK Kladno 0:0

Domácí již v první minutě museli střídat zraněného Kuncla a tento fakt zanechal na herním projevu prokazatelné stopy. Snaživému a běhavému soupeři neproduktivní výkon Brna vyhovoval. A tak se nelze divit, že výkonnostně nevydařený duel skončil bez gólů.

Rozhodčí: Kocourek - Filgas, Slavík. ŽK: Trousil - Hochmeister. Diváci: 3750.

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1 (0:0)

Domácí znovu nezvládli dobře rozehrané utkání a remizovali s Mladou Boleslaví 1:1. Za aktivní výkon v první půli, byli klokani paradoxně odměněni až po změně stran, když Milan Škoda chladnokrevně proměnil samostatný únik. Pak ale přišlo dvojité přerušení kvůli výpadku světel a to pomohlo hostům. V 78. minutě přesnou hlavičkou vyrovnal Radim Holub.

Branky: 61. Škoda - 77. Holub. Rozhodčí: Jech - Košec, Teuber. ŽK: Rada - Mašek, Řezníček, Táborský, Kalina. Diváci: 6729

Pavel Tojšl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme