Koloušek si odbyl příbramskou premiéru

Už i s Václavem Kolouškem v sestavě udrželi fotbalisté Příbrami neporazitelnost v novém ročníku Gambrinus ligy. Ve třetím kole Marila remizovala s Teplicemi 1:1. Plzeň si pak poradila s Olomoucí 1:0, Brno podlehlo Jihlavě 1:2 a Mladá Boleslav rozstřílela Blšany 4:1. V pondělních dohrávkách nastoupí Most proti Ostravě a Zlín proti Slovácku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FC Marila Příbram

FC Marila Příbram | Foto: Jan Rosenauer

Příbram je tak v ligové tabulce druhá. V jejím dresu se premiérově představil záložník Koloušek a jeho debut přilákal na stadion k Litavce více než sedm tisíc diváků. V pátek přišel ze Slavie a v neděli mu kouč Tobiáš dal důvěru na celý zápas. Ten přitom Koloušek odehrál naposledy loni v květnu, než mu v těla propukla akutní leukémie. Zápas, který musel být v závěru přerušen pro výpadek elektrického proudu a zhaslé osvětlení, skončil remízou.

FK Mladá Boleslav - Chmel Blšany 4:1 (2:0)
Branky: 8. Matějovský z pen., 44. Ševinský, 49. Pecka, 74. Holub - 86. Kolář. ŽK: Pecka, Rychlík, Matějovský - Nachtman, Dort. Rozhodčí: Damková - Pokorný, Kafka. Diváci: 4593. br/>br/> 1. FC Brno - Vysočina Jihlava 1:2 (0:2) br/> Branky: 78. Zelenka z pen. - 4. Demeter, 23. Vladyka. Rozhodčí: Šedivý - Filgas, Chytil. ŽK: P. Siegl, Hlavatý, A. Besta - Lovětínský, Vojtíšek. Diváci: 3248. br/>br/> Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0 (0:0) br/> Branka: 70. Vágner. Rozhodčí: Kovařík - Filípek, Košec. ŽK: M. Knakal, Smola, Barteska, Svátek - Randa. Diváci: 5653. br/>br/> Marila Příbram - FK Teplice 1:1 (0:1) br/> Branka: 60. Otepka z pen. - 41. Doležal. Rozhodčí: Jahoda - Kordula, Kumstát. ŽK: Navrátil, Penner, Otepka, Pilík - Verbíř, Krmaš, Sabou. Diváci: 7262.

Tabulku střelců fotbalové ligy nevede po třech kolech žádný útočník, mladý talent ani zkušený harcovník. S třemi góly opanoval pořadí kapitán ligového nováčka z Jihlavy Petr Vladyka. Třicetiletý hráč, který dělí své síly mezi fotbal a futsal, dal po gólu v každém z tří odehraných kol. Do letošního roku měl přitom na kontě pouhých devět ligových zápasů.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme