Konečný vydržel na střídačce Panterů čtyři kola

Již po čtyřech extraligových kolech došlo k první změně na trenérském postu. Vedení havířovského týmu se rozhodlo o odvolání hlavního trenéra Kamila Konečného, který doplatil na tragický vstup svého týmu do soutěže. Pantery prozatím povade dvojice asistentů Vorlíček - Kužílek. Jasno o Konečného nástupci by mělo být do konce měsíce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Havířov Panthers

HC Havířov Panthers | Foto: Jan Rosenauer

Hlavním kandidátem na uvolněný post je bývalý reprezentační trenér Josef Augusta. "Je pravda, že jsme jej oslovili jako prvního adepta, ovšem nyní je v zahraničí a záležitost dořešíme až po jeho návratu," připustil Michal Slavík, generální manažer havířovského klubu.

Dosavadní asistenti tým poprvé povedou v úterý proti Českým Budějovicím, které také ještě nepoznaly radost z výhry. Na střídavý start Havířov zatím angažoval jen útočníka Michala Černého z prvoligového Prostějova, ale po příchodu nového trenéra se změnám nevyhne ani hráčský kádr. Moravskému týmu patří v extraligové tabulce poslední místo se skóre 7:24.

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme