Krajíček se v NHL poprvé trefil, ale také chyboval

Dvacetiletému obránci Lukáši Krajíčkovi se v jeho osmém zápase v NHL podařilo skórovat při přesilové hře, kdy se jeho střela odrazila do branky od brusle dalšího českého beka - Jiřího Fischera hájícího barvy Red Wings. Krajíček měl ale prsty i v inkasovaných brankách, protože pouze jednou nebyl při gólu Detroitu na ledě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanley Cup

Stanley Cup

Zvláště druhá trefa Rudých křídel šla na jeho vrub. Při přesilovce vyjel Krajíček před vlastní branku a chtěl rozehrát. Forčekující Maltby mu ale praštil do hokejky a puk skončil za zády překvapeného gólmana Floridy Luonga. V opačné kleci opět nestál Hašek, ale Curtis Joseph, který si několika zákroky získal přízeň fanoušků.

Ve druhém zápase prohrál Phoenix v posledním utkání v hale America West Arena s Minnesotou 2:5. Příští týden si bude moci spravit chuť už v nové hale.

Výsledky:

Phoenix - Minnesota 2:5 (1:0, 1:2, 0:3) Branky: 5. Sjöström, 33. Savage (Hrdina) - 32. Wiemer, 38. Ma. Johnson, 52. Brunette, 60. Walz, 60. Daigle. Střely na branku: 20:29. Diváci: 13.462.

Detroit - Florida 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) Branky: 7. Dacjuk, 27. Maltby, 46. Mowers, 60. Schneider - 17. Krajíček. Střely na branku: 40:22. Diváci: 20.066.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme