Indiana porazila Phidalephii, Warren poprvé v kariéře prolomil padesátibodovou hranici

Basketbalista T.J. Warren se postaral po restartu NBA o nejlepší střelecký výkon a 53 body pomohl Indianě k výhře nad Philadelphií 127:121. Mistrovské Toronto ve šlágru sobotního programu již pojedenácté v řadě porazilo Los Angeles Lakers. Na vítězství 107:92 měl největší podíl Kyle Lowry s 33 body a 14 doskoky.

Orlando Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

2020-08-02t005848z_6_200802-103852_tkr.JPG

Basketbalista T.J. Warren pomohl Indianě k výhře nad Philadelphií 127:121. | Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Kanonýr dne Warren trefil 20 z 29 střel včetně devíti z 12 trojek a proměnil všechny čtyři šestky. Padesátibodovou hranici prolomil poprvé v kariéře. „Kluci odvedli skvělou práci, ideálně mi přihrávali,“ řekl šestadvacetiletý křídelní hráč.

Povolení ke vstupu a negativní koronavirový test. Do Česka budou moci přijet i sportovci z ‚červených‘ zón

Číst článek

Toronto premiéru v uzavřeném komplexu u Orlanda zvládlo. S týmem Lakers, lídrem Západní konference, neprohrálo už téměř šest let. V poločase sice Raptors zaostávali 41:44, ale ve druhé půli byli lepší. „Kyle hrál špičkově,“ chválil Lowryho kouč Nick Nurse.

Úřadující šampioni udrželi LeBrona Jamese jen na 20 bodech, k tomu přidal deset doskoků. Anthony Davis vstřelil dva dny po 34 bodech v derby s Clippers jen čtrnáct.

Triumf nad New Orleans

Smršť 25 trojek ze 47 pokusů, což je nový klubový rekord, pomohla Clippers k triumfu nad New Orleans 126:103. Osm z 11 proměnil Paul George, autor celkově 28 bodů. „Dneska jsme se basketem bavili,“ řekl George. Kawhi Leonard přidal 24 bodů.

„Výhra znamená jen to, že jsme získali první v bublině. Jdeme si pro šest dalších, ať tým dobře naladíme na play off,“ doplnil trenér Doc Rivers. Za Pelicans nastřílel 15 bodů nováček Nickeil Alexander-Walker, loňská jednička draftu Zion Williamson zapsal sedm bodů za 14 odehraných minut.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme