Lener na Švédské hry nevezme žádné nováčky

Trenér českých hokejistů Slavomír Lener oznámil nominaci na poslední díl Euro Hockey Tour - Švédské hry. Figuruje v ní deset krajánků, všichni pozvaní mají za sebou alespoň jeden letošní turnaj Tour. V kádru je zatím 22 hráčů, o posledním volném místě se rozhodne mezi Brošem, Marhou a Michálkem. První dva jsou zranění a čeká se na jejich aktuální zdravotní stav. Lener podle předpokladů respektoval doporučení vedení Slavie a do Švédska nevezme rebela Dudu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slavomír Lener

Slavomír Lener

Český tým zahajuje turnaj v úterý 4. února utkáním s Finy v Helsinkách. Pak se přesune do švédské metropole, kde sehraje ve čtvrtek 6.2. zápas s domácím týmem, o den později se střetne s Kanadou a akci zakončí v neděli 9. února zápasem proti Rusku.

Nominace českého mužstva pro Švédské hokejové hry:

Brankáři: Petr Bříza (Sparta Praha), Roman Málek.

Obránci: František Kučera, Petr Kadlec, Pavel Kolařík (všichni Slavia Praha), Robert Kántor, Marek Židlický (oba IFK Helsinky/Fin.), Michal Sýkora (Pardubice), Libor Procházka (Třinec), Radim Tesařík (Jaroslavl/Rus.).

Útočníci: Pavel Patera, Tomáš Vlasák (oba Omsk/Rus.), Tomáš Kucharčík, Jaroslav Balaštík (oba Hämeenlinna/Fin.), Josef Beránek, Michal Sup (oba Slavia Praha), Tomáš Blažek (Pardubice), Jaroslav Hlinka (Kloten/Švýc.), David Moravec (Vítkovice), Jiří Hudler (Kazaň/Rus.), Petr Tenkrát (Kärpät Oulu/Fin.), Richard Král (Třinec).

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme