Liberci se Pohár UEFA vzdaluje

Tři kola před koncem Gambrinus ligy se zdá být Viktoria Žižkov na nejlepší cestě do Poháru UEFA. Nejen že po dohrávce 27. kola Gambrinus ligy udržela před Libercem na jediné postupové příčce tříbodový náskok, ale zajistila si i lepší bilanci vzájemných zápasů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FK Viktoria Žižkov

FK Viktoria Žižkov | Foto: Jan Rosenauer

V dohrávaném utkání 27. kola Gambrinus ligy Liberečtí moc chtěli vyhrát, aby svého soupeře v tabulce dotáhli a smazali tříbodové manko, které je momentálně dělí od účasti v Poháru UEFA. Jenže všechno dopadlo nakonec jinak - i když Slovan útočil a byl aktivnější, víc než tyče a neuznaný gól ze svého tlaku nevytěžil. Žižkovští dohrávali zápas bez vyloučeného Chihuriho, který se pokusil v 74. minutě skluzem zastavit rodící se akci domácích, za což viděl červenou kartu.

Liberci se po výsledku 0:0 účast v Poháru UEFA ještě víc vzdálila, protože Viktoria má teď i lepší bilanci ze vzájemných zápasů.

Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 0:0 Rozhodčí: Beneš - Holub, Talpa. ŽK: Janů, Koloušek - Ščasný, Starec, Sabou. ČK: 74. Chihuri (Žižkov). Diváků: 5180.

Sestavy: Liberec: Kinský - Čapek (84. Hološko), Holeňák, Zápotočný, Janů - Papoušek (73. Hodúr), Langer, Koloušek, Slepička (85. Ančic) - Nezmar, Baffour.

Žižkov: Pižanowski - Buryán, Mlejnský, Starec, Mikulík - Ščasný (90. Novotný), Sabou, Pikl, Dirnbach - Oravec (90. Janoušek), Chihuri.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme