Liverpoolský Baroš se opět trefil

Fotbalista Milan Baroš má skvělou formu. Podruhé nastoupil v anglické lize v základní sestavě Liverpoolu a po dvou gólech do sítě Boltonu minulý týden byl opět klíčovým mužem zápasu. Proti nováčkovi, týmu West Bromwich Albion, poslal svůj tým do vedení v 56. minutě, kdy hlavou trknul do sítě centr Gerrarda. Vítězství 2:0 jistil v poslední minutě norský záložník Riise.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal

fotbal

Liverpoolský trenér Gérard Houllier postavil Baroše do útoku společně s hvězdou klubové i anglické reprezentace Michaelem Owenem. Ten domácí mohl poslat do vedení už v první půli, ale v 35. minutě neproměnil penaltu, v sezoně už druhou. Hostující tým od té doby oslabil odchod Russella Houlta, který dostal červenou kartu.

Liverpool zvítězil podruhé v řadě, ještě neprohrál, ale soutěži nekraluje. První je Arsenal, obhájce titulu, ale v 7. kole měl blízko k domácí ztrátě s Boltonem. Vydřenou výhru 2:1 vybojoval až díky gólu nigerijského útočníka Kanua v nastaveném čase. Hosté posledních patnáct minut hráli bez bez vyloučeného Ivána Campa. Bolton přišel o body v poslední minutě i minulý týden proti Liverpoolu.

Český fotbalista Tomáš Řepka odehrál v obraně West Hamu United celý zápas. Pomohl udržet čisté konto, ale poslední tým soutěže opět nevyhrál. S nováčkem Manchesterem City uhrál jen bezbrankovou remízu.

Výsledky 7. kola: Arsenal - Bolton 2:1 (26. Henry, 90. Kanu - 47. Farrelly) Liverpool - West Bromwich Albion 2:0 (56. Baroš, 90. Riise) Manchester United - Tottenham Hotspur 1:0 (63. Van Nistelrooij z pen.) Middlesbrough - Birmingham City 1:0 (29. Queudrue) Southampton - Charlton Athletic 0:0 West Ham United - Manchester City 0:0 Newcastle - Sunderland 2:0 (2. Bellamy, 39. Shearer)

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme