M. Schumacher vyhrál také druhou Velkou Cenu

Stejně jako před třemi týdny v Melbourne, i v malajském Sepangu měla Velká Cena vozů formule 1 stejného vítěze. Stal se jím německý pilot Michael Schumacher, který tak triumfoval už v šestém podniku seriálu mistrovství světa v řadě.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Druhé místo v dnešním závodě obsadil Schumacherův stájový kolega Brazilec Rubens Barrichello, třetí dojel Brit David Coulthard na McLarenu.

Manažer stáje West McLaren-Mercedes Pavel Turek vidí příčinu úspěchu Ferrari hlavně v lepších taktických manévrech během zastávek v boxech:

Výsledky Velké Ceny Malajsie:

1. Michael Schumacher / Německo, Ferrari, 2. Rubens Barichello / Brazílie, Ferrari, 3. David Coulthard / Británie / McLaren, 4. Heinz-Harald Frentzen / Německo, Jordan, 5. Ralf Schumacher / Německo, Williams, 6. Mika Häkkinen / Finsko, McLaren.

Pořadí jezdců po 2 závodech:

1. Michael Schumacher 20 bodů, 2. David Coulthard, Rubens Barrichello 10, 4. Heinz-Harald Frentzen 5, 5. Nick Heidfeld 3, 6. Ralf Schumacher 2, 7. Kimi Raikkonen, Mika Hakkinen 1.

Pohár konstruktérů:

1. Ferrari 30 bodů, 2. McLaren 11, 3. Jordan 5, 4. Sauber 4, 5. Williams 2.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme