Manchester jen remizoval s Leverkusenem

Fotbalisté Manchesteru United remizovali v druhém semifinále Ligy mistrů s Bayerem Leverkusen 2:2. Tento výsledek dává do odvety v BayAréně velkou naději německému celku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liga mistrů

Liga mistrů | Foto: UEFA

Manchester šel v zápase dvakrát do vedení, ale Bayer vždy dokázal vyrovnat. První gól se zrodil ve 29. minutě, když volej norského útočníka Ole Gunnara Solskjaera směřující vedle nešťastně do vlastní branky srazil obránce Živkovič. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0. Ve druhé časti pustili Reds soupeře před vlastní šetsnáctku a trest přišel v 62. minutě. Bayer dokonale rozebral obranu Angličanů a Ballack vyrovnal - 1:1. Tento výsledek však netrval dlouho. Zé Roberto fauloval ve vápně Van Nistelrooije a sám postižený nařízenou penaltu bez problému proměnil. Německý tým však nechtěl odjet s prázdnou a v 75. minutě bylo znovu vyrovnáno. V nedůsledné defenzívě domácích se nejlépe orientoval Neuville a prostřelil Bartheze.

Manchester United - Bayer Leverkusen 2:2 (1:0)

Branka: 29. vlastní Živkovič, 67. Van Nistelrooij z pen. - 62. Ballack, 75. Neuville. Rozhodčí: Michel (SR). Diváci: 66.500.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme