Manchester nastřílel doma sedm gólů

Fotbalistům Manchesteru United stačilo necelých dvacet minut, aby si zajistili postup do semifinále Ligy mistrů. Po třech brankách z úvodu přidali ještě další čtyři trefy a poslali AS Řím domů s rekordním čtvrtfinálovým debaklem 7:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liga mistrů

Liga mistrů | Foto: UEFA

Londýnská Chelsea s Petrem Čechem se dnes nadřela mnohem víc, ovšem vteřinu před vypršením základní hrací doby vstřelil Michael Essien na hřišti Valencie postupový gól na 2:1. Hosté si nechali rozhodující ránu až na závěr utkání. Pět minut před koncem domácí ještě zachránil Caňizares, který zázračně vytáhl Ballackovu hlavičku. Nerozhodný stav však trval pouze do chvíle, kdy se na časomíře objevil údaj 89:59. Pak vlétl z pravé strany do šestnáctky Essien, nečekanou přízemní ranou prostřelil dosavadního hrdinu španělského klubu a poslal anglický klub do semifinále.

Výsledky - čtvrtfinále:

FC Valencie - FC Chelsea 1:2 (1:0). Branky: 31. Morientes - 52. Ševčenko, 90. Essien. Rozhodčí: Vassaras (Řec.). Diváci: 50.000. První zápas 1:1, postupuje Chelsea.

Manchester United - AS Řím 7:1 (4:0). Branky: 11. a 60. Carrick, 44. a 49. Ronaldo, 17. Smith, 19. Rooney, 81. Evra - 69. De Rossi. Rozhodčí: Micheľ (SR). Diváci: 75.000. První zápas 1:2, postupuje Manchester.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme