Milan Michálek dvěma asistencemi odpověděl na Špačkův gól

Edmonton prohrál první zápas semifinálové série Západní konference play off NHL na ledě San Jose 1:2, i když už ve 3. minutě vedl. Zasloužili se o to Češi Aleš Hemský a Jaroslav Špaček - první jmenovaný přihrával a obránce Špaček přesně střílel. Ještě v první třetině však domácí Marleauovou brankou vyrovnali a o poslední zápis do střelecké listiny se postaral ve 24. minutě Ehrhoff. Marleauovi i Ehrhoffovi přihrával český útočník Milan Michálek. Ani u jednoho gólu utkání tedy nechyběli čeští hokejisté.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Špaček

Jaroslav Špaček | Foto: Hráči NHL

Zatímco San Jose se nočním vítězstvím nad Edmontonem ujali v sérii vedení 1:0, Anaheim v noci na dnešek svůj náskok v další semifinálové sérii Západní konference zvýšil už na 2:0 na zápasy. Colorado nedokázalo ani jednou z 22 střel na branku překonat domácího brankáře Ilju Bryzgalova a po brankách Getzlafa, Saleje a Lupula prohrálo 0:3.

Výsledky - 2. kolo play off NHL:

Západní konference:

San Jose - Edmonton 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Branky: 8. Marleau (M. Michálek), 24. Ehrhoff (M. Michálek) - 3. Špaček (Hemský). Střely na branku: 30:16. Diváci: 17.496. Stav série: 1:0.

Anaheim - Colorado 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Branky: 19. Getzlaf, 25. Salej, 33. Lupul. Střely na branku: 35:22. Diváci: 17.294. Stav série: 2:0.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme