Mladá Boleslav zvládla generálku na Galatasaray

Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu, ale nakonec Mladá Boleslav veze z Jablonce tři prvoligové body. Úvodní zápas 4. kola Gambrinus ligy nabídl v prvním poločase divákům na stadionu Střelnice nudu a šeď, až rohový kop Marka Kuliče vnesl do souboje týmů, které vyšly v minulém kole střelecky na prázdno, vzruch a napětí. Čerstvý reprezentant totiž zahrál standardní situaci v 55. minutě tak, že jeho kolegovi z útoku Luboši Peckovi nečinilo problém dostat přesnou hlavičkou hosty do vedení.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga

Pět minut před koncem zpečetil transport bodů směrem na jih Marián Palát. Jablonec po remíze se Spartou nevyhrál před vlastním publikem ani tentokrát. Naopak Mladá Boleslav po porážce na hřišti Galatasaraye Istanbul 2:5 a domácí ligové remíze s Plzní navázala na úspěšný start do sezóny. Ve středu však čeká Středočechy odveta třetího předkola Ligy mistrů a proti Turkům jim výhra 2:0 k postupu stačit nebude. Při zachování čistého konta musejí alespoň jeden gól přidat.

Gambrinus liga - 4. kolo:

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav 0:2 (0:0)

Branky: 55. Pecka, 86. Palát. Rozhodčí: Adam - Hojsík, Jiřík. ŽK: Baranek, Lafata - Palát, Kulič. Diváci: 4120.

Sestavy:

Jablonec: Špit - Jindřišek, Zábojník, Š. Kučera, Loučka - Baranek (63. Petržela), Hušek, Klapka (77. Hloušek), Weber - Lafata, Nulíček (59. Smíšek). Trenér: Rada.

Mladá Boleslav: Miller - Šmerda, Vít, Rolko, Palát - Ševinský, Abrahám, Matějovský (89. Riegel), Vaculík - Kulič (75. Sedláček), Pecka. Trenér: Uhrin.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme