Íránci nenechali Ronalda a spol. vyspat. Fanoušci rušili hráče soupeře před hotelem

Fanoušci Íránu se rozhodli před dnešním zápasem na mistrovství světa pomoci svým hráčům a snažili se o to, aby se portugalští reprezentanti dobře nevyspali. Obklopili hotel, ve kterém jsou Portugalci ubytováni, a celou noc narušovali noční klid hlasitým zpěvem a troubením na vuvuzely.

Saransk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo se před zápasem nevyspal, rušili ho íránští fanoušci (ilustrační foto)

Cristiano Ronaldo se před zápasem nevyspal, rušili ho íránští fanoušci (ilustrační foto) | Foto: Axel Schmidt | Zdroj: agentura Reuters

Fanoušci se na sociálních sítích domlouvali, že se potkají u portugalského hotelu a nenechají soupeře vyspat. A záměr se jim zřejmě povedl, jelikož portugalská televize v průběhu noci zachytila největší portugalskou hvězdu Cristiana Ronalda v okně, jak směrem k fanouškům gestikuluje, že by se rád vyspal.

‚Padavky. Zničili jste svoje i naše sny.‘ Polská média tvrdě kritizují vyřazené fotbalisty

Číst článek

Policie v Saransku obdržela první stížnost na hluk ve 23.00, kdy první vlna fanoušků obklopila hotel. Poté dorazila druhá vlna a nepřestala dělat hluk několik hodin. Policie zablokovala nejbližší ulice, ale křižovatku před hotelem uzavřít nemohla a fanoušci tak mohli pokračovat ve svém záměru.

„Mám rád Ronalda a Portugalsko, ale tohle je pro nás velký zápas. Musíme udělat vše, co je v našich silách, abychom týmu pomohli vyhrát,“ cituje agentura AP fanouška Mahdího Fajíze.

Našli se ale i tací fanoušci Íránu, kteří se akce odmítli účastnit. „Když jsme přišli z večeře, tak jsme viděli shromažďovat se ostatní fanoušky. Jenže když jsem zjistila důvod, tak jsem odešla,“ uvedla Montra Fajúdová.

Írán na šampionátu porazil Maroko a prohrál se Španělskem. K postupu ze skupiny tak potřebuje porazit evropské šampiony Portugalce. Stačit by mu mohla i remíza, pokud Španělé zároveň prohrají s Marokem o dva góly.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme