Brazilský trenér Tite se zranil při oslavách Coutinhova gólu. Na šampionátu jde již o druhého trenéra

Gól Philippea Coutinha v závěru zápasu proti Kostarice na mistrovství světa rozradostnil trenéra brazilských fotbalistů Titeho natolik, že při divoké oslavě skončil na zemi. Jeho pád se stal okamžitě hitem sociálních sítí a sám kouč si na tiskové konferenci postěžoval, že si asi natáhl sval.

Tento článek je více než rok starý.

Petrohrad Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Brazílie Tite

Trenér Brazílie Tite | Zdroj: Reuters

Poté co Coutinho gólem v první nastavené minutě nasměroval Brazilce za konečným vítězstvím 2:0, rozběhl se Tite ze střídačky na trávník, ale brzy skončil na zemi. „Asi jsem si natáhl sval, natrhl nějaká vlákna,“ řekl s úsměvem Tite. „Chtěl jsem s nimi oslavovat, ale musel jsem odkulhat zpátky,“ dodal.

Podíl na jeho nechtěném parakotoulu měl nejspíš náhradní brankář Ederson, jenž svého trenéra při běhu na hřiště mírně postrčil.

Tite je tak druhým zraněným z řad trenérů na probíhajícím MS. Jeho stav by nicméně neměl být tak vážný jako u Angličana Garetha Southgatea, jenž si při výběhu vykloubil rameno a musel do nemocnice.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme