Cristiano Ronaldo ne, raději Messi. Argentinští fanoušci nepřišli Portugalci na chuť ani po hattricku

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo znovu prokázal svou výjimečnost. Do mistrovství světa vstoupil třemi góly, kterými přispěl k remíze 3:3 se Španělskem. Ale někteří fanoušci ho navzdory skvělým výkonům stejně nemůžou vystát - třeba ti argentinští, kteří uctívají Lionela Messiho.

Moskva Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo v zápase proti Španělům

Cristiano Ronaldo v zápase proti Španělům | Zdroj: Reuters

Argentinský fanoušek Mauro říká, že Cristiana Ronalda nesnáší, a doplňuje to ještě ostřejšími výrazy. Ani jeho přítelkyně Lucia nemá portugalského fotbalistu v lásce, ale jeho kvality uznává.

„Je to dobrý hráč, ale ne… prostě ho nemám ráda,“ svěřuje se v dějišti šampionátu reportéru Radiožurnálu.

Spolu s dalšími krajany si mladý pár užíval slunečný den v centru Moskvy. Čekání na první zápas Argentiny si fanoušci krátili i společným skandováním - třeba opěvováním národních hrdinů Lionela Messiho a Diega Maradony.

„Myslím, že většina Argentinců ho uznává jako dobrého hráče, ale jedničkou je Messi. Ronaldo je dvojka, nebo ještě níž,“ popisuje novinář Joaquín Balbis vztah Argentinců k Ronaldovi.

Portugalsko - Španělsko 3:3. Dramatické pyrenejské derby skončilo remízou, Ronaldo zazářil hattrickem

Číst článek

'Ronaldo je sobec'

José Maríovi, který před cestou do Ruska strávil čtyři dny v Praze, se zase nelíbí přehnané sebevědomí pětinásobného držitele Zlatého míče.

„Cristiana Ronalda nemám rád. Je to sobec. Já mám raději fotbalisty, jako jsou například Andres Iniesta nebo Lionel Messi. Nedokážu posoudit, jestli je lepší Ronaldo nebo Messi, ale lidsky je mi zkrátka bližší Messi.“

Bez ohledu na názory Argentinců se Ronaldo ve svém úvodním zápase na mistrovství světa předvedl ve skvělé formě. Dal gól z penalty, ze hry i z přímého kopu a výrazně tak přispěl k bodové ztrátě favorizovaného Španělska.

Petr Šedivý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme