‚Největší ignoranti z publika.‘ Dvě divačky pobouřily britské herce sledováním fotbalu při představení

Herce účinkující na jevišti Nottinghamského královského divadla pobouřily dvě divačky, které se uprostřed představení dívaly do svých mobilních telefonů na závěr fotbalového utkání na mistrovství světa v Rusku. Na obrazovkách sledovaly penaltový rozstřel v utkání mezi Anglií a Kolumbií.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Raheem Sterling se pokouší o zakončení v zápase Anglie proti Tunisku

Zápas fotbalistů Anglie | Zdroj: Reuters

Herec Niall Sheehy si postěžoval, že během muzikálu Titanic se divačky nejen dívaly do mobilů, ale ještě vykřikovaly u každého vstřeleného gólu. „Jste největší ignoranti z řad publika, u nichž jsem měl tu smůlu, že jsem před nimi vystupoval,“ vzkázal ženám na twitteru.

Další herec Kieran Brown ženy staršího a středního věku obvinil z toho, že se hihňaly a fandily jako hloupé školačky v nejdramatičtějším okamžiku muzikálu. „Říct, že zuřím, je málo. Měli je s veškerou potupou vyvést ze sálu,“ upozornil.

Penaltové prokletí prolomeno. Angličané porazili Kolumbii a postupují do čtvrtfinále

Číst článek

Podle Sheehyho divadelní personál dával oběma ženám znamení, aby svoje telefony uklidily, což dotyčné s úsměvem učinily, protože zápas byl u konce, a to se zvednutím palce a jásavou odpovědí: „Vyhráli jsme!“.

Od některých uživatelů twitteru se dočkaly i zastání. „Měly by se stydět, ale no tak, někdy je v lidské přirozenosti udělat něco, co není míněno špatně,“ uvedl jeden pisatel.

Divadlo ve svém prohlášení uvedlo, že standardně upozorňuje diváky v obecenstvu, aby svoje mobily vypínali. Dodalo, že jeho pracovníci na ně pozorně dohlížejí a zasahují tak, aby zároveň nenarušovali představení. Zároveň od diváků ovšem očekávají dodržování základních norem slušného chování.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme