Brazilci přišli o Neymara. Hvězdný útočník bude kvůli zranění týmu chybět minimálně další dva zápasy

Brazilský fotbalista Neymar přijde na mistrovství světa kvůli zranění kotníku o oba zbývající zápasy v základní skupině. Reprezentační kanonýr má podle týmového lékaře po čtvrtečním duelu se Srbskem poraněné vazy. Stejný problém vyřadil ze sestavy pro nadcházející utkání se Švýcarskem i obránce Danila.

Tento článek je více než rok starý.

Dauhá (Aktualizováno: 16:49 25. 11. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Neymar ležící a trpící v bolestech

Neymar ležící a trpící v bolestech | Zdroj: Reuters

„Neymar a Danilo absolvovali dnes odpoledne magnetickou rezonanci a u obou jsme odhalili poranění vazů kotníků,“ řekl na tiskové konferenci reprezentační lékař Rodrigo Lasmar.

Mistrovství světa ve fotbale 2022 Mistrovství světa ve fotbale 2022

„Určitě vynechají příští zápas a i dál budeme velice opatrní. Podstoupí léčbu, abychom se je pokusili dostat do takového stavu, aby ještě mohli na šampionátu hrát,“ uvedl.

Hvězda Paris St. Germain musela vystřídat v 79. minutě duelu se Srbskem, ve zbytku utkání Neymar na lavičce se slzami v očích kotník ledoval. Danilo odehrál celý zápas, který brazilští favorité vyhráli 2:0. V pondělí je čeká utkání se Švýcarskem, skupinu uzavřou proti Kamerunu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme