Fotbalová tipovačka: téměř třetina čtenářů predikuje zlato Brazílii, favority jsou i Argentinci

Mistrovství světa ve fotbale už se rozeběhlo, na webu iROZHLAS.cz si ale můžete tipnout držitele medailí až do 23. listopadu. Aktuálně se tipovačky zúčastnilo 1570 čtenářů, jako největší favority vidí Brazilce, Argentince a Francouze.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brazilský útočník Neymar

Brazilský útočník Neymar | Foto: Ricardo Moraes | Zdroj: Reuters

V tipovačce serveru iROZHLAS.cz stačí vyplnit, kdo podle vás získá zlato, stříbro a bronz na mistrovství světa a kolik ve finále padne gólů.

Protest na hřišti i na tribunách. Íránští fotbalisté nezpívali hymnu, podpořili demonstrace ve své zemi

Číst článek

Stejně jako většina bookmakerů favorizují na zisk titulu mistrů světa i čtenáři národní tým Brazílie, jako vítěze je označilo 405 tipérů. Dalších 306 je vidí alespoň ve finále, 228 si myslí, že Neymar a spol. získají bronz. Brazílie je nejčastěji tipovaným týmem na všechny tři pozice.

Argentina není v predikcích daleko za „Kanárky“ – že Messi na svém posledním mistrovství světa uspěje, si myslí 365 tipérů.

Třetím favoritem je Francie, ačkoliv s velkou ztrátou na jihoamerické celky. Že Deschampsova parta obhájí titul, si myslí 171 tipérů, více jich ale vidí Francii jako neúspěšného finalistu.

Mistrovství světa ve fotbale 2022 Mistrovství světa ve fotbale 2022

Mezi ostatními medailovými favority najdeme další fotbalové velmoci. Čtenáři po výše zmíněné trojici nejčastěji predikují jakýkoliv cenný kov Německu (456 hlasů), Anglii (421 hlasů) a Belgii (405). 

Velkou důvěru si vysloužilo i hvězdami nabité Portugalsko s 234 hlasy. Nejméně hlasů obdrželo Chorvatsko, Švýcarsko a Saúdská Arábie.

A kolik branek padne ve finále? Ačkoliv vrcholy světových šampionátů nepřinášely v novém tisíciletí žádné gólové hody, poslední finále mezi Francií a Chorvatskem (4:2) tento trend změnilo. Tipéři přesto zůstávají přesto střídmí a v drtivé většině odhadují, že na Lusail Stadium padnou 18. prosince tři nebo dva góly.

Přidejte ke sdílenému příspěvku hashtag #irozhlastipovacka a prvních 15 nejpřesněji tipujících odměníme. Tipovat můžete do středy 23. listopadu 23.59.
Tipovačka | Ceny do tipovačky

bac Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme