Češi po Finech porazili v Pardubicích i Švédy a po výhře 3:1 jsou v přípravě stále neporaženi

Čeští hokejisté vyhráli i druhé utkání na Carlson Hockey Games v Pardubicích. Švédsko porazili 3:1 a dostali se do čela Euro Hockey Tour.

Pardubice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští hokejisté přehráli Švédy

Čeští hokejisté přehráli Švédy | Zdroj: ČTK

Na úvodní trefu Robina Hanzla ze čtvrté minuty odpověděl z týmu Seveřanů, kteří budou na květnovém mistrovství světa v Dánsku obhajovat zlato, ještě v první třetině Carl Klingberg. Před polovinou třetí třetiny rozhodl Andrej Nestrašil po Hanzlově nahrávce, do prázdné branky pak pečetil výhru Roman Horák.

Posledním zápasem českého výběru na turnaji bude nedělní duel s Ruskem, který začne v 14.20. Sbornou v sobotu čeká ještě utkání proti Finsku (18:15).

Turnaj Carlson Hockey Games v Pardubicích, součást Euro Hockey Tour:

ČR - Švédsko 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 4. R. Hanzl (Pyrochta, Nestrašil), 50. Nestrašil (R. Hanzl, Moravčík), 58. Horák (Červenka, D. Šťastný) - 15. Klingberg (Rödin). Rozhodčí: Oskirko, Soin (oba Rus.) - Gebauer, Lederer (oba ČR). Vyloučení: 6:5. Využití: 2:0. Diváci: 6843.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme