Češi věří, že hokejisté na šampionátu získají zlaté medaile. Ve finále by se mohli utkat s Kanadou

Český národní tým vstoupil do mistrovství světa v hokeji porážkou s výběrem ruských sportovců, ale fanoušci věří, že i přes úvodní prohru může výběr trenéra Filipa Pešána šampionát ovládnout. Ve finále by o zlato mohli zabojovat s Kanadou, která v prvním zápase překvapivě padla s domácím Lotyšskem. Vychází to z tipovací aplikace serveru iROZHLAS.cz, do které se zapojilo už více než dva tisíce čtenářů.

Tento článek je více než rok starý.

Riga Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vývoj letošního mistrovství světa v hokeji mohou čtenáři tipovat prostřednictvím serveru iROZHLAS.cz až do půlnoci 26. května a prvních deset nejpřesněji tipujících získá hodnotné ceny.

Do páteční půlnoci 22. května zatím hlasovalo 2120 čtenářů a ti zatím věří nejvíce českému týmu - 49 % tipuje, že Česko vyhraje zlatou medaili.

23 % si myslí, že šampionát ovládnou Kanaďané a jedenáct procent čtenářů věří Švédům. Naopak výběr ruských sportovců, kteří v úvodním zápase základní skupiny porazili Česko 4:3, by zlatou medaili vybojoval jen podle sedmi rocent čtenářů.

Lottyšsku, které se v pátek postaralo o překvapivé vítězství nad Kanadou, dali hlas pouze dva čtenáři, což v procentuálním vyjádření činí přesně 0,09433962.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme