OBRAZEM: První prohra pro národní tým. Českým hokejistům se nepodařilo vstřelit gól a Rusku podlehli

Česká reprezentace poprvé na letošním šampionátu prohrála. Potkala se s týmem Ruska, kterému čeští hokejisté nezvládli vstřelit ani jeden gól a výsledné skóre zápasu tak bylo 3:0 ve prospěch federace. Momenty z pondělního zápasu si můžete připomenout ve fotogalerii.

Bratislava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Za první dva zápasy nastříleli Češi celkem 12 gólů. V tom třetím se jim ale nepodařilo skórovat ani jednou. Místo toho tři góly obdrželi a podlehli tak Rusku 0:3.

První branka zápasu na sebe tentokrát nechala celkem čekat. Padla ve 14. minutě a zasloužil se o ni Andronov. Po jednom gólu padlo i v dalších dvou třetinách. Ve 33. minutě se trefil Gusev a v poslední minutě zápasu skóroval Zajcev do prázdné brány.

Český tým se dostal také do několika zajímavých šancí. Dvakrát zacinkala branková konstrukce a celkově skončil zápas na střely 28:23, takže Češi vystřelili pouze o pět ran méně. Zaskórovat se nepovedlo ale ani jednou, nepomohlo ani odvolání brankáře ke konci zápasu. 

anj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme