Česká hokejová reprezentace trénuje v Bratislavě. Na stadionu to ale ještě na blížící se šampionát nevypadá

Času je ještě dost. Zatím to ale na stadionu pro světový šampionát v hokeji v Bratislavě vypadá místy jako na staveništi. Českým hokejistům, kteří tam již trénovali, to ale nevadí.

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gólman Jakub Kovář přichází na první trénink české hokejové reprezentace v Bratislavě

Gólman Jakub Kovář přichází na první trénink české hokejové reprezentace v Bratislavě | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Dobrovolníci tu zatím sundávají fólie z velkých palet, na kterých je třeba víno či talíře, o kousek dál vysokozdvižní vozík nebo také pípa na pivo, a když se podíváme ještě dál, tak uvidíme malý sklad popelnic. To vše v místě, kde bude mix zóna, tedy místo pro rozhovory na šampionátu.

Konec přípravy. Hokejová reprezentace odjela do Bratislavy, taktika se ve vlaku neprobírá

Číst článek

A kousek vedle trénuje český tým, jako první ze všech ve skupině v Bratislavě. „Je vyzdobená kabina, hned to na člověk dýchne, říká Radiožurnálu nejstarší český reprezentant obránce Jan Kolář.

Cestou na led tréninkové haly ještě musel projít kolem různých beden a organizátoři během tréninku v hale nalepovali šipky, kde je například prádelna. Kromě šaten to v Bratislavě jednoduše nevypadá, že se tu v pátek bude hrát zápas mistrovství světa.

To je ale v místě dění šampionátu touto dobou normální stav. A hokejistům to nevadí. „Já jsem radši tady dřív. Člověk si může vyzkoušet halu, led, mantinely a všechno. Určitě to tak není na škodu, že tady jsme o chvilku dřív. Kabina je veliká, což je super. Myslím, že je větší, než jsme tu měli minule, která byla, co si pamatuji, taková menší. Zázemí a všechno je tu parádní, takže dobré,“ popisuje útočník české hokejové reprezentace Michael Frolík.

Další trénink bude mít národní tým dnes dopoledne. A první zápas světového šampionátu odehraje v pátek večer proti Švédům.

František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme