OBRAZEM: Další nadílka pro outsidery, hokejová reprezentace deklasovala i Rakousko

V zápasech proti outsiderům si česká hokejová reprezentace nepřipouští problémy. Po Itálii nasázela osm gólů i Rakušanům a až závěrečný program rozhodne, kolikátá skončí ve skupině. Připomeňte si zápas ve fotogalerii

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Kontrolovali jsme hru, i když jsme byli hodně vylučovaní. Přišlo mi, že nás Rakušáci tolik nezlobili. Všichni jsme si zápas užili a jsme rádi, že nám tam napadalo tolik gólů,“ řekl po zápase Jan Kolář, kterému některé statistiky přisuzují 99., jiné 100. start v reprezentaci. Zaznamenal v něm gól a dvě asistence.

Češi rozdrtili neškodné Rakušany 8:0. Dvěma góly se blýskl Řepík, Francouz udržel další čisté konto

Číst článek

Rakušané nastoupili do zápasu bez svých největších hvězd Michaela Raffla a Petera Schneidera, kteří dostali volno před pondělním klíčovým utkáním s Itálií. Zápas podle toho vypadal. Na střely zvítězil tým Miloše Říhy 39:16, na góly 8:0.

Proti neškodným jižním sousedům se ve druhé polovině zápasu dvakrát trefil Michal Řepík. Po jedné trefě přidali Dominik Simon, Michael Frolík, Jakub Vrána, Radek Faksa, Jan Kolář a Dominik Kubalík.

Druhé čisté konto ve druhém startu si připsal Pavel Francouz, i když musel hlavně v první polovině zápasu čelit rakouským přesilovkám.

„Trochu to vypadalo jako trénink speciálních týmů. Jednu chvíli jsme hráli pořád oslabení a jednu chvíli zase pořád přesilovku. Bylo to nepříjemné, ale ty fauly asi byly,“ uznal český brankář.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme