Změna v brankovišti. Zápas o třetí místo bude chytat Hrubec, Francouz je mimo sestavu

V klíčovém zápase o medaili z mistrovství světa se trenérský štáb rozhodl pro změnu na klíčovém postu. V utkání o třetí místo proti Rusku nastoupí v brance Šimon Hrubec.

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava (Aktualizováno: 14:29 26. 5. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šimon Hrubec v bráně národního týmu na šampionátu v Bratislavě

Šimon Hrubec v bráně národního týmu na šampionátu v Bratislavě | Foto: Vasily Fedosenko | Zdroj: Reuters

Hrubec zatím na mistrovství světa odchytal jediný zápas. Mistr extraligy s Třincem vychytal výhru 7:2 nad Norskem. Dvojkou v utkání o medaili bude Patrik Bartošák.

České šance ztroskotaly na Vasilevském, bronz z mistrovství světa berou po nájezdech Rusové

Číst článek

Podle vyjádření tiskového mluvčího české reprezentace Zdeňka Zikmunda je Pavel Francouz mimo sestavu v důsledku přecházející virózy a z důvodu zranění nezasáhne do utkání ani Michal Moravčík.

Francouz byl kvůli viróze mimo hru při čtvrtečním čtvrtfinále proti Německu (5:1) a chytal na konci minulého týdne v duelech proti Itálii (8:0) a Rakousku (8:0). V sobotním souboji s Kanadou vystřídal ve 26. minutě za stavu 0:3 Bartošáka.

Zápas o bronz mezi Českem a Ruskem má naplánovaný začátek v 15.45. Český rozhlas ho nabídne v přímém přenosu na Radiožurnálu i digitální stanici Radiožurnál Sport. Server iROZHLAS.cz nabídne textový online.

⚠️ | Do branky dnes nastoupí Šimon Hrubec, jako dvojka bude připraven Patrik Bartošák.

#mshokej #narodnitym #jakolev

14:01 – 26. 05. 2019

4 141

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme