Kadeřábek, Kuna, gól! Poslechněte si všechny české zásahy ve skupině

Čeští hokejisté během sedmi zápasů v základní skupině nastříleli soupeřům 39 gólů. Posluchačům Českého rozhlasu všechny přiblížila komentátorská dvojice Petr Kadeřábek, František Kuna. Poslechněte si úspěšné střely národního týmu, než večer přibudou další do německé sítě.

Bratislava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

39 gólů v sedmi zápasech. Průměr přes pět a půl branky na zápas. Hokejová reprezentace byla v základní skupině šampionátu velmi produktivní. Víc branek v první fázi mistrovství světa nastříleli jen Švédové.

Tohle je Radiožurnál Sport. Seznamte se s moderátory, komentátory a zpravodaji

Číst článek

Na Radiožurnálu a digitální stanici Radiožurnál Sport všechny české zápasy komentuje sehraná dvojice „Káďa + Fery“ – Petr Kadeřábek s Františkem Kunou přiblížili posluchačům všech 420 minut z českých zápasů, všechny střely a samozřejmě i všechny góly.

Díky velké produktivitě je hned pět Čechů v elitní desítce kanadského bodování. Třetí je kapitán Jakub Voráček následovaný Michaelem Frolíkem, který se se sedmi zásahy dělí i o vedení v tabulce střelců. V první desítce jsou i Dominikové Simon a Kubalík doplnění o nejproduktivnějšího beka turnaje Filipa Hronka.

Další góly národní tým může přidat už ve čtvrtek večer ve čtvrtfinále proti Německu. Radiožurnál i Radiožurnál Sport ho od 20.15 odvysílají v přímém přenosu, server iROZHLAS.cz chystá textový online.

David Nyč, František Kuna, Petr Kadeřábek, sport ČRo | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme