Proti Slovákům nesmíme dělat smrtící chyby v rozehrávce

Na zápas se Slováky se docela těším, ale nebude to vůbec jednoduché. I když mají Slováci o něco slabší tým, pořád je to prestižní souboj. Bude to bratrovraždený boj a i hráči to tak musejí cítit.

Tento článek je více než rok starý.

Komentář Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Richter

Pavel Richter | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Nesmíme ale dělat takové chyby, jako v přípravných zápasech. Hlavně v rozehrávce beků. Když obránce nahraje soupeři, všechny systémy se bortí, tam je to smrtíci. Potom dostáváme laciné góly. 

Když nebudeme dělat tyhle chyby, tak si myslím, že bychom mohli vyhrát. A ještě je k tomu potřeba jedna podmínka – aby Pavel Francouz měl takovou formu, jakou měl dosud a mužstvo podržel. Pak by mohli ten zápas zvládnout.

Slovenský tým moc neznám, jen pár hráčů, kteří hrají českou extraligu. Ale myslím, že na tom Slováci nebudou tak špatně jako na olympiádě nebo na minulém mistrovství světa.

Držím klukům palce, zápasy se Slováky i Švédy pro nás jsou hodně důležité. Přál bych si z nich tak čtyři až pět bodů, výhru a remízu se Švédy. Ať se děje vůle boží.

Pavel Richter Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme