Rozhlasácká #tipovacka. Sporťáci Radiožurnálu Čechům ani zlatému hattricku moc nevěří, co vy?

Na Slovensku začíná mistrovství světa v ledním hokeji. Radiožurnál při jeho příležitosti spouští speciální sportovní stanici a na serveru iRozhlas.cz si můžete odhadnout výsledky vyřazovací části až do finále.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Nyč, František Kuna, Petr Kadeřábek, sport ČRo

Rozhlasoví experti tipují výsledky mistrovství světa | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

Dosáhnou Švédové zlatého hattricku a napodobí český tým z přelomu tisíciletí? Bude se radovat ruská sborná se superhvězdami Alexanderem Ovečkinem a Jevgenijem Malkinem, nebo ji snad v počtu titulů dorovnají Kanaďané? A co tým Miloše Říhy? Prolomí po čtyřech letech brány čtvrtfinále?

Čtvrtina tipujících věří Kanadě, pětina Česku. Výsledky hokejového mistrovství už odhadlo 700 lidí

Číst článek

Svým odhadem se pochlubila nejen sportovní redakce Radiožurnálu. Švédskému zlatému hattricku věří jediný její člen, zato ten nejzkušenější. Petr Kadeřábek si myslí, že „Tre Kronor“ ve finále porazí Rusko, jeho kolega v Bratislavě František Kuna zase zastává názor, že Seveřany v boji o třetí zlato zastaví Američané.

Česká hokejová reprezentace v pavoucích nechybí, takže by jí postup mezi osm nejlepších podle sporťáků neměl uniknout. Otázkou je, jestli tým Miloše Říhy přejde přes čtvrtfinále. Jako největší vlastenec se ukázal Jaroslav Plašil, který, snad ze zvyku z tenisových triumfů, tipuje rovnou zlato. Další odhady míří maximálně na bronz. 

Petr Kadeřábek odhaduje zlatý hattrick | Foto: František Kuna

František Kuna tipuje za mistry světa Američany | Foto: František Kuna

Podle Davida Nyče vyhrají Rusové | Foto: David Nyč

Mirko Vasić věří Kanadě | Foto: Mirko Vasić

Sbornou má za favorita Lukáš Michalík | Foto: Lukáš Michalík

Mistrovství světa je velkým tématem v celém Českém rozhlase. Za speciálním vysíláním Radiožurnálu Sport stojí tým složený nejen ze sportovních redaktorů, ale také moderátorů, editorů a reportérů.

Šéf Radiožurnálu Jan Pokorný předpovídá titul mistrů světa Kanadě, stejně jako šéfredaktor serveru iROZHLAS.cz Radek Kedroň. Moderátor Štěpán Pokorný zase po finále hokejových gigantů přisuzuje titul Rusům a i mezi šéfy je jeden zastánce třetího titulu v řadě pro Švédy - vedoucí programu Radiožurnálu Vladimír Křivka.

Tipovačka výsledků světového šampionátu na Slovensku zdaleka nekončí. Pavouka si na stránkách serveru iROZHLAS.cz můžete vyplnit do začátku čtvrtfinálového programu. Nezapomeňte nám o svém odhadu dát vědět pomocí hashtagů #tipovacka a #poslouchej sport.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme