Poslal bych Pastrňáka s Krejčím hned na Rusko

Nevím, kdy mají přiletět, ale jestli to stihnou, tak já bych je dal hned do zápasu. Oni potřebují hrát. Možná budou jedno, dvě střídání trochu tápat na širším ledě, ale tohle jsou hráči, kteří si na to velmi rychle zvyknou.

Tento článek je více než rok starý.

Komentář Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bostonští Davidové Pastrňák s Krejčím (vpravo)

Bostonští Davidové Pastrňák s Krejčím (vpravo) | Zdroj: Reuters

Argument, že mají za sebou dlouhé cestování, neuznávám. Jsou to mladí kluci, jsou fit, poletí určitě byznysem, takže ani nebudou cítit, že jsou v letadle.

A vezměte si ty vzdálenosti:
Boston – Anaheim = cca 4200 kilometrů
Boston – Kodaň = cca 5900 kilometrů

Ano, jsou to dvě hodiny cesty rozdíl, ale ti kluci jsou zkrátka z NHL zvyklí létat. Pořád jsou někde na cestách, takže se z toho vzpamatují. Jestli budou mít šanci se sklouznout při rozbruslení, tak by to mohlo stačit.

Oba dva budou velkými posilami, to je bez debat. Škoda, že nejede Jakub Voráček, tahle lajna by mohla nastupovat spolu, a to by bylo skvělé.

A teď s kým budou hrát. Václav Prospal dělá útočníky, tak na něm s Pepou Jandačem bude záležet, ale já bych k nim dal Romana Červenku, nebo Tomáše Plekance. Podle mě by si mohli vyhovovat. Můžou to zkusit jednu třetinu tak, druhou zase jinak.

Potřebujeme se dostat mezi čtyři nejlepší, abychom postoupili do čtvrtfinále. Ale teď je ještě prostor to zkoušet a čím dřív nastoupí, tím lépe. A jsem přesvědčený, že když už na šampionát letí, tak chtějí hrát co nejdřív.

Pavel Richter Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme